Foredrag

 

for1

Et liv i Harmoni

Foredrag og formidling af Indiansk kultur, samt livskunst og visdom fra den gamle naturtro.
Vi tilbyder indlevende kurser og arrangementer med udgangspunkt i indiansk kultur og traditionert tilpasset både børn og voksne, samt salg af indiansk håndværk, Trommer, smykker, tipi’er og meget mere.

Johanne Eagle Road
Krogdalsvej 10, 8660 Skanderborg,
Tlf. 40 78 83 77
Emailwww.eagleroad.dk

 

for3

Jens M. Lund

Jeg har siden 1980érne lavet foredrag og events på utallige daginstitutioner, skoler og ved forskellige arrangementer. Oftest indeholder disse events indianske sange akkompagneret på tromme, originale indianske historier og indiansk dans. I forløbet vil I også få en masse at vide om nordamerikas indianeres forhold før og nu. Efter jeg har vist nogle af de danse, som danses af indianere i Nordamerika, lykkes det altid at få resten af de tilstedeværende ud på dansegulvet til deres første indianske dans.

Jens M. Lund
Stennehøj Allé 202 st., 8270 Højbjerg,
Tlf. 40 55 85 85
Email

for4

Jessica Tolstrup

Jeg har mulighed for at vise indiansk dans til indiansk musik. Jeg har tre forskellige dragter: En traditionel skindkjole (som jeg selv bruger)samt til børn en traditionel stofkjole og en jinglekjole. Jeg kan lave workshop med smykker og drømmefangere. Jeg fortæller om nutid/fortid og indianske historier og myter.

Jessica Tolstrup
Langskovvej 3, 8370 Hadsten
Tlf: 29 76 79 04
EmailHjemmeside

 

 Maynard Needham

Chippewa indianer fra Red Lake, Minnesota. Maynard fortæller om sin opvækst og ungdom i USA og sin rejse til Danmark og hans liv her med hans nye familie

Maynard Needham, Humlebæk –  kontakt formidles via kasserer@tipi.dk
Email