News

UDSKUDT, MÅSKE TIL SENERE PÅ ÅRET – Workshop med Harold White Horse Thompson i Pinsen 2020

Det centrale på workshoppen vil være Lowanpi-ceremonierne (healingceremonier), som foregår om aftenen. I dagtimerne vil der være en nødvendig indføring, både praktisk og teoretisk, i kulturen, spiritualiteten og dagliglivet for Lakota-indianerne. Harold lægger meget vægt på, at workshoppen er baseret på tovejskommunikation.

I år vil der yderligere blive afsat dage umiddelbart efter selve workshoppen til Hanbleceya (visionquest). En visionquest er en traditionel ”udesidning”, hvor man fastende er isoleret fra ét til flere døgn. Er du interesseret i at gennemføre dette, er det nødvendigt, at du kontakter Jens i god tid inden workshoppen fordi det kræver forberedelse.

Tidspunkt

Fredag d. 29. maj – mandag d. 1. juni med indkvartering fra fredag d. 29.  kl. 17 (hvor den første svedehytteceremoni finder sted senere om aftenen).

 

Sted: Bækmarksbrovej 94, 7650 Bøvlingbjerg, Jylland.

Med hensyn til transport, må du meget gerne give besked om, hvornår og hvordan du kommer dertil. Sam-kørsel vil være favorabelt, og derfor nødvendigt at koordinere. Hvis du kommer med offentlig transport, går der tog til Vemb, hvorfra vi kan hente. Også her vil koordinering være nødvendig.

Læs mere her