Event: Workshop med Harold White Horse Thomson i 2020 med mulighed for visionquest

Workshop med Harold White Horse Thomson i 2020 med mulighed for visionquest

Igen i år er Dansk-indiansk Forening så priviligeret at kunne invitere til Workshop med Harold. Workshoppen foregår igen i år i Bøvlingbjerg i perioden fra 29. maj til 1. juni begge dage inkl.

Der vil være mulighed for at tage på visionquest i dagene efter workshoppen, efter aftale og afstemning med Jens, fordi det kræver særlig forberedelse.

Se program Workshop med Harold i Pinsen 2020

 

Er du medlem af Dansk-indiansk Forening er der rabat at hente for de 10 første medlemmer som tilmelder sig workshoppen!

Sidste frist for tilmelding og betaling er 1. maj 2020, derefter tillægges der 250 kr. til deltagerprisen

 

Pris inklusive overnatning i fælles-tipi eller eget telt, forplejning (meddel om veggie-food i sms) og materialer til ceremonierne: 2.000 kr. For medlemmer af Dansk Indiansk Forening (betalt for 2019!): 1.750 kr.

For de første ti betalende medlemmer: 1.500 kr. For oprindelige folk (med familie) fra Amerika inklusiv Grønland: 1.000 kr.

Der er tre indendørs sovepladser, som kan reserveres for 50 kr./nat. Kontakt Jens.

Send en sms til Jens, når du har indbetalt.

Hvis du ikke selv vil på visionquest, men gerne vil være omkring det, og måske være sammen med bl.a. Harold under lidt mere afslappede former, skal du regne med at lægge 200 kr./dag.

Medbring Sovegrej til tipi i majvejr, egen kop, og svedehyttetøj: Kvinder: en bomuldskjole, der dækker skuldre og knæ, eller en sarong og en T-shirt. Mænd: et par shorts. Medbring også håndklæde.

Tilmelding senest d. 1. maj 2019 Tilmelding er bindende og sker ved indbetaling af beløbet inden denne dato, til konto i Danske Bank, reg.nr. 1551, konto-nr. 4629036806. Husk at oplyse dit navn og tlf.nr. samt evt. medlemsnr.

Indbetales der efter 1. maj er prisen 2.250 kr.!

På indiansk anses menstruation for en ceremoni i sig selv, der er så stærk, at den vil negere alle andre spirituelle kræfter, man forsøger at få på banen. Derfor er det helt nødvendigt, at ingen har menstruation på workshoppen.

Workshoppen vil foregå på engelsk. Har du spørgsmål, eller vil vide mere om workshoppen, så kontakt Jens.

Med kærlig hilsen, Jens Lund, mobil 40 55 85 85 e-mail: slowdog@stofanet.dk